Uusi huonekaluliike Ähtäriin

Ähtäri saa sunnuntaina uuden huonekaluliikkeen. Lehtimäkeläinen Tatu Kurunmäki avaa silloin Trove huonekalu Oy -nimisen liikkeensä S-Marketin kiinteistössä. Kyseessä on Kurunmäen ensimmäinen oma yritys, mutta huonekalualalla hän on toisen palveluksessa toiminut useita vuosia. Välillä hän kävi kokeilemassa myös kiinteistövälityshommia.

Huonekalut kiinnostavat Kurunmäkeä, koska hän haluaa päästä niiden kautta hakemaan toimivia ratkaisuja asiakkailleen. Esimerkiksi oikean patjan valinnalla voi vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin ja tulevaisuuteen.

-Hyvät yöunet voivat muuttaa elämän. Oikealla patjalla voi vähentää kipuja ja ehkäistä niitä, hän toteaa.

Liikkeensä Kurunmäki esittelee patjojen ja sohvien erikoisliikkeenä. Myymälästä löytyvät patjat ja sohvat, joita pääsee kokeilemaan ja tunnustelemaan. Kaikkea muutakin tavaraa saa, mutta niitä on vähemmän esillä. Kaikki tuotteet toimitetaan tilauksen mukaan.

Kotimaiset tuotteet ovat liikkeessä vahvasti esillä. Kaikki patjat tulevat Suomesta. Sohvissa on sekä kotimaisia että tuontitavaraa.

-Normaalikuluttajan kaipaamaa laatuluokkaa saa Suomesta nykyään ihan kilpailukykyiseen hintaan. Laadukas kotimainen perustavara on kestävää. Sen muotoilussa on otettu asiakas ja hänen tarpeensa huomioon. Huonekalu on tehty suomalaisella mitoituksella ja käytössä toimivaksi. Onhan se logistisestikin helpompaa, kun tuote löytyy Suomesta, kauppias kertoo.

Lue lisää aiheesta torstain Viiskunnasta.