Sari Lahti aloittaa Viiskunnan uutena myyntipäällikkönä

Viiskunnan uutena myyntipäällikkönä on aloittanut työnsä Sari Lahti, 47. Jalasjärvellä asuva Lahti on työskennellyt I-Mediat Oy:ssä myyntineuvottelijana kymmenen vuoden ajan.

– Työtehtäviini kuuluu perinteisen ilmoitusmyynnin lisäksi digitaalinen markkinointi yrityksille. Käytössäni ovat kaikki I-Medioiden markkinointimahdollisuudet.

Kotoisin Lahti on Lappajärveltä. Myös Alavus ja Kuortane ovat hänelle ennestään tuttuja seutuja.

– Olen työskennellyt Kuortaneen Urheiluopistolla ja asunutkin siellä muutaman vuoden. Lisäksi olen työskennellyt projektissa, jossa tehtiin laatukäsikirjoja alueen matkailuyrittäjille, joten siitä yhteydestä alavutelaiset yrittäjät saattavat minut muistaa. Kätkänjoella puolestaan asuu hyvä ystäväni, jonka luona olen käynyt joskus takavuosina ratsastamassakin, Lahti kertoo.

Lahden perheeseen kuuluu yrittäjänä työskentelevä puoliso ja kaksi lasta: tokaluokkalainen Milja ja eskari-ikäinen Lauri.

– Vapaa-ajallani harrastan liikuntaa, kahvakuulailua, joogaa ja ulkoilua, sen minkä muilta kiireiltäni ehdin. Lappajärvellä tulee käytyä usein varsinkin kesällä, siellä asuvat sisareni ja vanhempani, ja siellä meillä on myös suvun yhteinen kesäpaikka.

Viiskunnan asiakaspalvelussa 33 vuotta työskennellyt Elina Mäkinen puolestaan siirtyy kuun vaihteessa toisen työnantajan palvelukseen.

– Kiitän kaikkia asiakkaita kuluneista vuosista ja toivotan heille hyvää kevättä.