Riitta Jaskari Alavuden Vuokra-asunnot Oy:n toimitusjohtajaksi

Alavuden Vuokra-asunnot Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Riitta Jaskari. Hän siirtyy Alavuden Vuokra-asunnot Oy:lle Priima Yrityslaskenta Oy:n liiketoimintajohtajan tehtävästä. Aiemmin Jaskari on työskennellyt erilaisissa asiantuntijapalveluiden johto- ja kehitystehtävissä sekä myynnin ja markkinoinnin parissa. Jaskari ottaa toimitusjohtajan tehtävän vastaan 19.11.2019.

– Alavuden Vuokra-asunnot Oy:ssä on tehty erinomaista työtä ja tältä pohjalta on hyvä jatkaa. Olen erittäin innostunut mahdollisuudesta päästä mukaan kehittämään asumispalveluita ja kiinteistönhallintaa. Tulemme jatkossa panostamaan entistä enemmän asiakas- ja työntekijäkokemukseen sekä kumppaniverkostoon, Riitta Jaskari sanoo.

Yhtiön toimitusjohtajan tehtävä tuli avoimeksi nykyisen toimitusjohtaja Birgitta Rajalan siirtyessä eläkkeelle ja sitä ennen pitämään kertyneitä lomia. Rajalalla on takanaan yhteensä 35 vuoden ura asumiseen ja asumisen kehittämiseen liittyvissä tehtävissä Alavuden kaupungin ja Alavuden Vuokra-asunnot Oy:n palveluksessa.

Alavuden vuokra-asunnot Oy hallinnoi tällä hetkellä noin 700 vuokra-asuntoa. Pääosa asunnoista sijaitsee Alavuden keskustan ja asemanseudun, Tuurin ja Töysän keskustan alueilla.