Retribution kutsuu nuoria

ÄHTÄRI,

Ähtärin nuorisotiloissa Pirkanlinnassa järjestetään huhtikuussa nuorille suunnattu verkkopelitapahtuma Retribution. Tapahtuma on suunnattu kaikille tietokoneista ja pelaamisesta kiinnostuneille nuorille.

Kaksipäiväisen tapahtuman järjestävät päättötyönään Järviseudun ammatti-instituutin kolmannen vuosikurssin datanomiopiskelijat Julius Kanervo, Mikael Collin, Samuli Etelämäki ja Ilmari Takkula.

Retributionin tarkoituksena on kokoontua pelaamaan samanhenkisten ihmisten kanssa ja löytää uusia ystäviä. Tapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa.

– Tämä on matalan kynnyksen tapahtuma, johon kaikki kynnelle kykenevät ovat tervetulleita, kunhan vain 13 vuoden alaikäraja täyttyy, järjestäjät kertovat.

Tapahtuma järjestetään viikonloppuna 26.–27. huhtikuuta. Verkkopelaaminen eli lanit alkavat lauantaina kello 16 ja päättyvät sunnuntaina kello 9.

Päihteiden käyttö on tapahtumassa ehdottomasti kielletty. Yleistä järjestystä valvoo tapahtumassa oppilaitoksen puolesta kaksi opettajaa.

Nuoret tavoittelevat laneihin noin 40 osallistujaa, enimmillään voi osallistujia olla 60 henkeä. Alaikäisiltä osallistujilta vaaditaan huoltajan allekirjoittama osallistumislupa.

Lue lisää Viiskunnan paperi- tai digilehdestä.