Puffi: Iloonen kökkä Kulttiksella

Kansalaisopisto on nimensä mukaisesti kansalaisten opisto. Se elää, kasvaa ja muuttuu yhteisestä osaamisesta. Aika ajoin on hyvä tuulettaa asioita ja miettiä, mitä uutta ja inspiroivaa toimintaa olisi mahdollista kansalaisopiston ja kulttuuripalveluiden puitteissa alueella toteuttaa. Tavoitteena on tehdä entistä enemmän kansalaisopiston toimintaa tunnetuksi eri-ikäisten keskuudessa.

Näitä uusia ajatuksia ja ideoita silmällä pitäen Lakeudenportin kansalaisopisto järjestää kansalaisopiston ja kulttuuripalveluiden kehittämispäivän viikon päästä lauantaina 8. syyskuuta Alavuden Kulttuurikeskuksella.

Toimintaa ideoidaan yhteisöpedagogi Mika Ijäksen ohjauksessa. Alavutelaissyntyinen Ijäs on erikoistunut luovien ryhmätyöskentelyiden ohjaamiseen ja toimii erilaisten työryhmien valmentajana.

Tapahtuman kantavana ajatuksena on, että luova työskentely on aina helpompaa, kun se on hauskaa. Näin syntyvät myös parhaat ideat. Siksi tapahtuman tunnelmasta pyritään rakentamaan rento, virkistävä ja oivalluksia herättävä. Tilaisuuteen ei tarvitse tulla valmiiden ideoiden kanssa, vaan tarkoitus on pohtia ja luoda uusia kehittämisideoita yhdessä.

Kehittämispäivään toivotaan osallistuvan asiasta kiinnostuneita koko Lakeudenportin kansalaisopiston toimialueelta. Kaikille avoin ja maksuton tilaisuus alkaa kello 10 ja jatkuu aina noin kello 16 saakka.

Kehittämispäivään voi ilmoittautua mukaan netin kautta, puhelimitse tai henkilökohtaisesti toimistolle. Toinen kehittämispäivä pidetään 10. marraskuuta.