PestuuMarkkinat.fi-palvelun meklari vaihtuu – uusi vetäjä on Viiskunnan avustajanakin tunnettu Piia Korhonen

Kuusiokunnissa ja Suupohjassa toimivan PestuuMarkkinat.fi -palvelun meklari vaihtuu. Palvelussa noin vuoden verran meklarina toiminut Ritva Raisio siirtyy toisiin tehtäviin ja pestiin tarttuu Viiskunnan avustajanakin tuttu Piia Korhonen.

Korhonen aloitti tehtävässä viikko sitten Raision hyvällä perehdytyksellä ja palvelun toiminta jatkuu koko kesän.

Meklariin saa yhteyden sekä puhelimitse että sähköpostilla kuten ennenkin. Toimisto sijaitsee Alavudella Fasadissa.

PestuuMarkkinat.fi on paikallinen ja maksuton töiden ja työntekijöiden välityspalvelu, joka on tarkoitettu yrityksille, yhdistyksille, maa- ja metsätiloille, kotitalouksille sekä työnhakijoille.

Toukokuun alusta lähtien palvelualueeseen on kuulunut Kuusiokuntien lisäksi Isojoen, Karijoen, Kauhajoen ja Teuvan alueet.

Palvelusta on saatu hyvää palautetta niin työnantajilta kuin työnhakijoilta. Meklari auttaa tarvittaessa palvelun käytössä ja edistää töiden ja sopivien tekijöiden kohtaamista.

Hankkeesta tiedotetaan säännöllisesti mukana olevia kuntia ja työnantajia lähestytään puhelimitse sekä sähköpostiviesteillä.

Työnhakijoiden kannattaa seurata palvelun Facebook-sivua sekä PestuuMarkkinat.fi-sivustoa. Suunnitelmissa on ottaa käyttöön myös Instagram-kanava.

Suunta tulevaan -hankkeen ovat yhteistyössä suunnitelleet kohdealueen elinkeinotoimijat. Hanketta hallinnoi Alavuden Kehitys Oy, kohdealueena on Alavus, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kuortane, Soini, Teuva ja Ähtäri.

Hankkeen toiminta painottuu PestuuMarkkinat.fi –palveluun.