Olli Pehkonen siirtyy Alavudelta Seinäjoelle K-Citymarket Päivölän kauppiaaksi

K-Supermarket Alavuden kauppias Olli Pehkonen aloittaa K-Citymarket Päivölän kauppiaana vappupäivänä 1. toukokuuta. Alavudella Pehkonen on toiminut kauppiaana vuodesta 2010. Päivölän nykyinen kauppiaspariskunta Päivi ja Timo Raja-aho siirtyvät Ouluun K-Citymarket Ruskon kauppiaiksi.

– Odotan innolla pääseväni kehittämään jo nyt hyvin hoidettua kauppaa ja rakentamaan Seinäjoelle vieläkin herkullisemman ruokakaupan, jossa suositaan erityisesti paikallisten tuottajien tuotteita. Myös erityisruokavaliot tullaan ottamaan vieläkin paremmin huomioon, Pehkonen kertoo suunnitelmistaan.

Hän aikoo kehittää kaupan valikoimaa asiakastoiveiden pohjalta. Pehkonen mainitsee erityisesti palvelutiskin omaksi sydämen asiakseen.

– Pidän kaupan tunnelmasta ja nopean asioinnin mahdollisuudesta. Kauppa on sopivan kokoinen, mutta samalla sen valikoimat ovat todella monipuoliset.

Olli Pehkonen on kotoisin Rovaniemeltä. Hän on työskennellyt monipuolisesti kaupan alan töissä 23 vuotta; ensin myymäläpäällikkönä ja viimeiset yhdeksän vuotta kauppiaana K-Supermarket Alavudella.

K-Supermarket Alavuden lisäksi Pehkonen on toiminut syksystä 2017 lähtien myös Alavuden K-Market Asematien kauppiaana. Pehkosen nykyisiin kauppapaikkoihin tulevista uusista kauppiaista K-ryhmä tiedottaa myöhemmin.