Muutoksia Ähtärin Eläinpuisto Oy:n johdossa – Kimmo Stude jatkaa kehitysjohtajana kesän ajan

Ähtärin Eläinpuisto Oy:n johdon tehtäviä järjestellään uudelleen. Yhtiö tiedotti asiasta maanantai-iltana.

Hallituksen puheenjohtaja Arja Väliaho siirtyy hoitamaan yhtiöiden toimitusjohtajan tehtävää, ja tähän saakka toimitusjohtajana toiminut Kimmo Stude jatkaa yhtiöiden kehitysjohtajana tukemassa uutta johtoa heinäkuun loppuun saakka.

Hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty hallituksen varapuheenjohtajana aikaisemmin toiminut Risto Sivonen. Muutokset toteutetaan välittömästi.

–Näillä toimilla pyrimme varmistamaan toimintamme jatkuvuuden myös korona-ajan jälkeen, Arja Väliaho kertoo.

–Käynnissä oleva epidemia tulee aiheuttamaan sen, että eläinpuistoalueen kehittymistä pitää pystyä johtamaan vielä intensiivisemmin Ähtäristä käsin ja palautuminen tulee viemään aikaa. Olen hoitanut tehtävää Espoon kotini ja Ähtärin väliä liikkuen ja katsoimme yhdessä hallituksen kanssa, että nyt toteutettavat muutokset ovat tarpeen. Tuen yhtiöiden uutta johtoa parhaani mukaan kesän ajan ja toivon upealle, perinteikkäälle Ähtärin Eläinpuistolle kaikkea hyvää pitkälle tulevaisuuteen, Kimmo Stude toteaa.

Ähtärin Eläinpuisto avaa ovensa yleisölle viranomaisohjeiden niin salliessa. Tarvittaessa vierailijoiden määrää on mahdollista rajoittaa.

Ähtärin Eläinpuisto Oy:n kuuluu kolme yhtiötä; Ähtärin Eläinpuisto, Hotelli Mesikämmen ja Snowpanda-yhtiö.

Yritykset työllistävät yhteensä 44 henkilöä ja tarjoavat merkittävän määrän kesätyöpaikkoja alueella.