Kuusiolinna Terveyden toimitusjohtajaksi Virtain kaupunginjohtaja Juha Viitasaari

Pihlajalinnan sekä Alavuden, Ähtärin, Kuortaneen ja Soinin yhteisyrityksen Kuusiolinna Terveyden toimitusjohtajaksi on valittu kuortanelaissyntyinen Juha Viitasaari (s. 1987). Valinnan teki yhteisyrityksen hallitus kokouksessaan tänään maanantaina.

Viitasaari aloittaa tehtävässään viimeistään 9. maaliskuuta 2021. Nykyinen toimitusjohtaja Tero Järvinen siirtyy Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin johtoon.

Juha Viitasaari toimii tällä hetkellä Virtain kaupunginjohtajana. Aiemmin hän on toiminut Soinin kunnanjohtajana, ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arenen asiantuntijana sekä Seinäjoen ammattikorkeakoulun projektipäällikkönä.

– Odotan innolla tätä mahdollisuutta. Pääsin aiemmin urallani näkemään läheltä Kuusiolinna Terveyden hyvää ja edistyksellistä työtä, jolla on onnistuttu vahvistamaan palveluita alueella. On hienoa päästä osaksi tätä toimintaa, ja toivottavasti voin omilla vahvuuksillani auttaa yhtiötä edelleen menestymään muuttuvassa toimintaympäristössä ja kehittymään yhteistyössä konsernin ja kuntien kanssa, Juha Viitasaari kertoo.

– Olemme tehneet Juhan kanssa yhteistyötä silloin, kun hän toimi Soinin kunnanjohtajana, joten hän oli luonteva valinta avautuneeseen tehtävään. Kiitän Teroa lämpimästi hänen työpanoksestaan yhteisyrityksen rakentamisessa ja toivotan Juhan tervetulleeksi joukkoomme, kommentoi Pihlajalinnan toimitusjohtaja Joni Aaltonen.