Korsumäen Auto Ky kannustekilpailun voittoon

Suomen pienin Toyota jälleenmyyjäliike Korsumäen Auto Ky Ähtäristä on voittanut varaosamyynnin paras kasvu -osakilpailun AS Challenge -kannustekilpailussa.

Kilpailu käytiin neljässä eri kategoriassa, joista kolmessa Korsumäen Auto Ky sijoittui palkintosijalle. Varustemyynnin osakilpailussa yritys saavutti kakkossijan ja varustemyynnin kasvaja -osakilpailussa kolmannen sijan.

Kilpailun järjesti Toyota Auto Finland Oy kaikille Suomen Toyota jälleenmyyjille ja valtuutetuille korjaamoille. Kilpailuun osallistui yhteensä 79 liikettä.

AS Challenge -kannustekilpailu koskee jälkimarkkinointia varaosien ja varusteiden osalta sekä niihin liittyviä asennussuhteita ja kasvua.

Kilpailun voitto vie yrityksen huolto- ja varaosien henkilöstöä WRC-ralliin Saksaan elokuun loppupuolella.

– Vaikka olemme Suomen pienin Toyota jälleenmyyjäliike pienellä paikkakunnalla Etelä-Pohjanmaalla, ei se ole este pärjätä suurien jälleenmyyjien joukossa, toteaa Korsumäen Auto Ky:n varatoimitusjohtaja Ira Vuorenmaa.

Hänen mielestään on uskomatonta, että viime vuoden aikana koetun sairaustapauksen tuomista haasteista huolimatta henkilökunta on jaksanut tehdä erittäin kovaa tulosta Suomen huipulla.

– Haluankin osoittaa sydämestäni lämpimät kiitokset henkilökunnallemme ja heidän perheilleen kaikesta avusta, kärsivällisyydestä ja kuuntelemisesta matkan varrella, Vuorenmaa kiittää.

Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökunta sekä osaava työnjohto on hänen mukaansa palkintonsa ansainnut.