Koronavirusaltistus Pub Ravintola Wagnerissa mahdollinen – yksi työntekijä sairastui, kaikki muut työntekijät saivat negatiivisen koronatestituloksen

Alavudella Pub Ravintola Wagnerissa aikavälillä 23.–26.4.2021 asioineet henkilöt ovat saattaneet altistua koronavirustartunnalle, tiedottaa Kuusiolinna Terveys.

Näitä henkilöitä kehotetaan tarkkailemaan oireitaan seuraavien kahden viikon ajan ja hakeutumaan herkästi koronavirustestaukseen.

Koronavirustartuntaan viittaavia oireita voivat hengitystieoireiden lisäksi olla muun muassa kuume, vatsaoireet sekä maku- ja hajuaistin häiriöt.

Ajan koronavirustestiin voi varata puhelimitse numerosta 06 2525 7612.

Pub Ravintola Wagner kertoo omilla Facebook-sivuillaan, että yksi työntekijä ehti olla töissä ennen oireiden alkamista viime viikon perjantaina, sunnuntaina ja kuluvan viikon maanantaina.

Oireet alkoivat työntekijällä maanantaina 26. huhtikuuta. Hänelle varattiin heti aika koronatestiin ja varotoimenpiteenä ravintola suljettiin ja desinfioitiin.

–Olimme yhteydessä tartuntalääkäriin, jonka mielestä olisi tosi epätodennäköistä, että asiakkaista joku olisi saanut tartunnan. Saimme luvan avata seuraavana päivänä, mutta päätimme pitää ravintolamme kiinni varotoimeenpiteenä. Työntekijä piti maskia koko päivän töissä ja hygienia on meille tärkeää. Lauantaina hän ei ole ollut töissä. Hartaasti toivomme, että kaikki asiakkaat ovat pysyneet terveenä. Kaikki muut työntekijät, jonka kanssa kyseisen henkilö on työskennellyt, ovat saaneet negatiivisen koronatestin. Pidämme nyt pienen tauon koko henkilökunnan karanteenin ajan varmistaaksemme, että kaikki ovat taas voimissaan palvellakseen asiakkaita. Avaamme jälleen maanantaina 10. toukokutta, Facebook-sivulla kerrotaan.

Uutiseen lisätty kommentit Pub Ravintola Wagnerin Facebook-sivuilta.