Johannes Vetter heittänee elokuussa Kuortaneella vuoden ensimmäisessä kilpailussaan Saksan ulkopuolella

Mikäli koronatilanne sallii, niin saksalainen keihäänheittäjä Johannes Vetter nähdään jälleen tänä vuonna Kuortaneen yleisurheilukentän heittoviivalla. Vuoden 2017 maailmanmestarilla on kova halu päästä kisaamaan ja 1. elokuuta käytävä Kuortane Games tulee olemaan miehen tämän vuoden ensimmäinen kilpailu Saksan ulkopuolella.

– Näinä vaikeina aikoina olin erittäin mielissäni saadessani pyynnön kilpailla Suomessa. Kuortane tulee todennäköisesti olemaan tämän vuoden ensimmäinen ulkomainen kilpailuni. Toivottavasti myös koronatilanne on merkittävästi parantunut ja meillä tulee olemaan mahtava kisa Kuortaneella. Kilpailut Suomessa ovat aina matkan arvoisia, kertoo Vetter.

Viime vuonna saksalainen joutui loukkaantumisen takia perumaan tulonsa Kuortaneella, mutta vuodelta 2016 hänellä on taskussaan voitto Kuortaneelta.

Vetteriltä on totuttu näkemään pitkiä yli 90 metrin heittoja ja hänen kymmenen parhaan tuloksensa keskiarvo on peräti 91,40 metriä.

Kuortaneella Vetter ei maagista 90 metrin rajaa kuitenkaan ole vielä onnistunut rikkomaan. Olisiko sen aika tänä vuonna?