Tilaajalle

APV:n kausikortin voi lainata nyt kirjastosta

APV:n miesten jääkiekon edustusjoukkue lahjoitti keskiviikkona kaksi kausikorttia Alavuden kirjastoon. Kuka tahansa voi lainata niitä Eepoksen kirjastokortilla.

Lahjoituksella joukkue seurasi isojen esimerkkiä, sillä kuluvan syksyn aikana monet kirjastot ovat saaneet jääkiekko- ja muilta seuroilta lahjoituksena kausikortteja. Kaikkien lainattavissa olevien korttien avulla peleihin ovat päässeet myös sellaiset, jotka ovat halunneet käydä tutustumassa lajiin, tai joille otteluiden lippujen hinnat olisivat liian kalliit.

– Meillähän liput ovat melko edullisia, mutta halusimme siitä huolimatta tehdä tällä tavalla hyvää, edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Jari Sippola kertoo.

Jo aiemmin joukkue on lahjoittanut muutamia kortteja ainakin Alavuden toimintakeskuksen asiakkaiden käyttöön.

Kirjastosta lainattavat kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn nimenomaan jääkiekon miesten edustusjoukkueen kotiotteluihin. Sippola tosin ei yllättäisi, jos myös APV:n pesäpallojaosto innostuisi tarjoamaan vastaavaa etua omiin tulevan kesän otteluihinsa.

Laina-aika yksi viikko

APV:n edustusjoukkueen kausikortit ovat lainattavissa vain Alavuden pääkirjastosta. Ne pitää myös palauttaa sinne.

– Laina-aika on yksi viikko eikä lainaa voi uusia, kirjastotoimenjohtaja Ulla Raineranta kertoo. Myöskään kortin varaaminen ei ole mahdollista.

– Kortit ovat niin pieniä, ja muista kirjastoista saadut kokemukset ovat osoittaneet, että ne menevät helposti hukkaan, jos niitä ruvetaan siirtelemään pisteistä toiseen.

Jotta mahdollisimman moni voisi hyödyntää kortteja, kirjastossa on päätetty, että asiakas voi lainata vain toisen korteista, vaikka niitä kirjastossa kaksi onkin.

APV:n miesten edustusjoukkueella on kotiottelu tänään keskiviikkona. Seuraavan kerran joukkue pelaa Alavudella lauantaina 23. marraskuuta.