Alavus avaa pop up -kaupungintalon heinäkuussa – myös uusi ja vanha kaupunginjohtaja tavattavissa

Alavuden kaupunginvirasto on perinteisesti suljettu kesälomien keskittämiseksi heinäkuussa kolmen viikon ajan ajalla 8.–26.7.2019. Viraston ollessa suljettu kaupunki avaa kuitenkin pop up –kaupungintalon Kyläkauppa Keskisen Ruokapuodin eteen neljän viikon ajaksi.

– Pop up –kaupungintalon avulla pystymme hyödyntämään kesäsesongin ajan Suomen suurimman nähtävyyden, Tuurin Kyläkaupan, asiakasvirtaa. Ensisijainen tavoitteemme on kohdata paikallisia asukkaita, kesäasukkaita ja matkailijoita sekä kuulla heidän ajatuksiaan ja näkemyksiään Alavuden palveluista, tapahtumista sekä ottaa vastaan uusia kehitysideoita, kertoo kehitysjohtaja Terttu Liesmäki.

Pop up –kaupungintalo on uusi tapa markkinoida Alavuden kaupungin palveluita ja parantaa tunnettuutta. Siellä voi myös asioida normaaliin tapaan, jättää lomakkeita, palautetta ja yhteydenottopyyntöjä sekä kysellä ajankohtaisista asioista.

Pop up –kaupungintalo on auki joka päivä kello 11–15 neljän viikon ajan eli maanantaista sunnuntaihin 8.7.–4.8.2019.

Myös loppuvuodesta työnsä aloittava Alavuden uusi kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki sekä eläkkeelle jäävä kaupunginjohtaja Pekka Ala-Mäenpää ovat tavattavissa kaupungintalolla heinäkuussa.

Liisa Heinämäen voi tavata Tuurissa tiistaina 9.7. ja Pekka Ala-Mäenpää on tavattavissa torstaina 11.7. kello 11–14 välisenä aikana.