Alavudella toimiva lastensuojeluyksikkö Vaahteramäki myyty Sosprolle – toiminta jatkuu normaalisti

Lastensuojelupalveluita Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä tuottava Sospro on ostanut Alavudella ja Peräseinäjoella toimivan Lastensuojeluyksikkö Vaahteramäki Oy:n osakekannan 10. helmikuuta toteutetulla osakekaupalla.

Vaahteramäellä on Alavudella kaksi lastenkotia ja perhekuntoutus- ja itsenäistyvien nuorten tukipalveluita tuottava yksikkö sekä lastenkoti Peräseinäjoella.

Yrityskaupan jälkeen Vaahteramäen toiminta jatkuu normaalisti. Lastenkotien sekä avopalveluiden 37 vakituista työntekijää jatkavat Vaahteramäessä vanhoina työntekijöinä.

Vaahteramäen yrittäjistä toimitusjohtaja Pasi Talvitie jatkaa yhtiössä Sospro Etelä-Pohjanmaan toiminnanjohtajana ja Jorma Perälampi jää pois yhtiön palveluksesta.

– Vaahteramäessä tehdään laadukasta lastensuojelutyötä, mistä kertoo laaja vakiintunut asiakaskunta, jota meillä on erityisesti Pohjanmaalta, Keski-Suomesta ja Pirkanmaalta, toteaa Sospron toimitusjohtaja Teemu Annala.

– Tavoittelemme sosiaalialan edelläkävijyyttä lapsen, perheen ja yhteiskunnan hyvinvoinnin edistäjänä. Panostamme toiminnassamme lapsen ja perheen osallisuuden vahvistamiseen, henkilöstön osaamisen kehittämiseen sekä palveluiden vaikuttavuuden parantamiseen. Uskomme toimintamme kehittämisessä alueellisesti vahvoihin verkostoihin. Tätä Vaahteramäen palvelut täydentävät erinomaisesti, Annala näkee.

– Olemme erittäin tyytyväisiä nyt toteutettuun omistusjärjestelyyn, toteaa puolestaan Vaahteramäen entinen toimitusjohtaja ja yrittäjä Pasi Talvitie.

– Sospro on tuntunut poikkeuksellisen luontevalta kumppanilta keskustelujen alusta alkaen. Erityisesti olemme iloinneet yhteisestä arvopohjastamme, jonka perusteella on mahdollista jatkaa merkityksellisten ja vaikuttavien lastensuojelupalveluiden tarjoamista myös jatkossa. Vahvana ja laadukkaana organisaationa Sospro tarjoaakin Vaahteramäelle hienon mahdollisuuden kehittää palvelujen laatua entisestään, Talvitie jatkaa.