Ähtärillä kolme eri vaihtoehtoa koulurakentamiseen – kaupunki järjestää niistä info- ja keskustelutilaisuuden ensi keskiviikkona

Ähtärin kaupunki järjestää keskiviikkona 21. lokakuuta kaksituntisen info- ja keskustelutilaisuuden Ähtärin perusopetuksen koulurakentamisesta. Tilaisuus alkaa kello 18.

Tilaisuus on kaikille avoin ja siihen voi osallistua joko paikan päällä Pirkanlinnan kulttuurikeskuksen auditoriossa tai etäyhteydellä Microsoft Teams -sovelluksen välityksellä. Tilaisuuden avaa Ähtärin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Heimo Pirttimäki.

Valtuuston päätöksen mukaisesti Ähtärin perusopetuksen oppimisympäristön ohjausryhmä ja viranhaltijat ovat selvittäneet kolmea erilaista koulurakentamisen vaihtoehtoa, jotka ovat 1) täysin uudet koulutilat, 2) hybridimalli Otsonkouluun ja 3) hybridimalli Sairaalanmäelle. Edellä mainittuja koulurakentamisen vaihtoehtoja esittelee arkkitehti Jorma Keskikiikonen Motiivi Oy:stä.

Viranhaltijoiden puheenvuorossa kerrotaan muun muassa perusopetuksen oppimisympäristön ohjausryhmän käsittelemästä koulurakentamisen hankkeen vaihe- ja aikataulusuunnitelmasta. Kysymyksille ja keskustelulle on varattu aikaa noin 45 minuuttia.