Uutiset

"Yleisurheiluihminen henkeen ja vereen" – Kuortane Gamesille löytyi uusi pääsihteeri urheiluopistolta

Tanja Hietikko on Kuortane Gamesin uusi pääsihteeri.
Tanja Hietikko on Kuortane Gamesin uusi pääsihteeri.

Kuortane Gamesin organisaatiossa tehtiin kesällä muutoksia, ja niiden myötä pääsihteerin tehtävät siirtyivät Kuortaneen kunnan alaisuudesta Kuortaneen Urheiluopiston tehtäviin.

Uusi pääsihteeri kisoille löytyikin Urheiluopiston palkkalistoilta, kun tammikuussa työnsä aloittanut Tanja Hietikko rekrytoitiin myös Kuortane Gamesin pääsihteerin tehtävään.

– Olen yleisurheiluihminen henkeen ja vereen. Nuorena harrastin yleisurheilua ja siitä tuli minulle lopulta ammatti. Olen lähes koko työikäni toiminut liikunta-alalla ja saanut tehdä urani aikana erilaisia tapahtumia. Onkin todella hienoa päästä tekemään tätä perinteikästä yleisurheilutapahtumaa, Hietikko kertoo taustastaan kunnan lähettämässä tiedotteessa.

Hietikko toimii Urheiluopistolla valmennuskeskusmyynnin, tapahtumien sekä kansainvälisten asiakkaiden parissa ja hänellä on vahvaa osaamista urheilutapahtumien järjestämisestä.

Silver-tason yleisurheilukilpailun järjestämistä hän pitää hienona haasteena.

– Kilpailu on järjestetty jo muutaman kerran tällä tasolla. Sillä on vahva järjestelytoimikunta sekä vapaaehtoisten tiimi taustalla, jotka tietävät jo mitä kisa vaatii. Minulla on luottavainen fiilis, että kun uutena ihmisenä hyppään näihin saappaisiin, niin tällä taustajoukolla tehtävään on helpompi lähteä, Hietikko tuumaa.

Kuortane Games kilpailun taustalla jatkaa edelleen vahvana kolmikkona Kuortaneen kunta, Eliittikisat ry sekä Kuortaneen Urheiluopisto. Muutoksessa toimijoiden rooli vain jakautuu hieman eri lailla.

– Sama hyväksi todettu kombinaatio jatkaa kisojen tekemistä tästä eteenkin päin, joten lähdetään tästä rakentamaan ensi vuodelle entistä isompaa ja hienompaa tapahtumaa, Hietikko päättää.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Jaa artikkeli