Uutiset

Ihmiset heittävät liikaa ruokaa roskiin – Eteläpohjalainen ravintola yrittää ratkaista ikävää ongelmaa

Vaaka kertoo oitis, kuinka paljon kullakin kerralla asiakkaiden jäljiltä jää ruokaa syömättä, esittelee Kuortaneen urheiluopiston ravintolatoimenjohtaja Niina Mäntymies.
Vaaka kertoo oitis, kuinka paljon kullakin kerralla asiakkaiden jäljiltä jää ruokaa syömättä, esittelee Kuortaneen urheiluopiston ravintolatoimenjohtaja Niina Mäntymies.
Kuva: Reijo Heikkilä
  • Reijo Heikkilä

Ruokahävikin vähentäminen on eräs keino tiellä kohti hiilineutraaliutta. Hiilineutraalius-termi tarkoittaa sitä, että tuote, yritys, kunta tai valtio tuottaa vain sen verran hiilidioksidipäästöjä kuin se pystyy sitomaan.

Syömättä jäävien ruokien määrän vähentäminen sääst...

Haluatko lukea artikkelin?

Tilaa nyt Viiskunnan Digilehti ja verkon sisällöt tarjoushintaan!