Uutiset

Henrik Karjula on K-Rauta Ähtärin uusi kauppias – aikoo jatkaa rautakauppaa myös Alavudella

Henrik Karjulan vaimo Patricia Karjula on syyskuussa tullut mukaan kaupan toimintaan tekemään töitä miehensä rinnalla.
Henrik Karjulan vaimo Patricia Karjula on syyskuussa tullut mukaan kaupan toimintaan tekemään töitä miehensä rinnalla.
Kuva: K-ryhmän viestintä

Ähtärin K-Rauta saa uuden kauppiaan, kun Henrik Karjula ottaa lauantaina 1. lokakuuta vastuun asiakkaiden palvelusta.

Karjula jatkaa myös K-Rauta Alavuden kauppiaana. Hän uskoo kahden kaupan tuovan kilpailukykyä sekä entistäkin parempaa palvelua ja valikoimaa molempien paikkakuntien asiakkaille.

Henrik Karjula on toiminut kauppiaana Alavudella pian vuoden ajan suoritettuaan sitä ennen kauppiasharjoittelun Nokian K-Raudassa.

Kauppiaskipinän Karjula kertoo saaneensa vanhemmiltaan, jotka ovat toimineet kukkakauppiaina Oulun seudulla lähes 40 vuotta.

– Alavudella olen saanut työskennellä upean henkilökunnan kanssa ja mahtavien asiakkaiden parissa. Työssäni minulla on yrittäjän vapaus Suomen johtavassa rautakauppaketjussa ja taustalla on monenlaisia tukitoimintoja kauppiaalle, Karjula toteaa tyytyväisenä.

Myös Henrik Karjulan vaimo Patricia Karjula on syyskuussa tullut mukaan kaupan toimintaan tekemään töitä miehensä rinnalla. Aiemmin hän työskenteli vakuutusalalla ja liikunnan parissa.

Tavoitteena myös tyytyväiset työntekijät

Henrik Karjula kertoo, että K-Raudan tekemän asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan Ähtärin K-Raudassa asioivat myymäläkokoluokassaan Suomen tyytyväisimmät asiakkaat.

– Tämän on mahdollistanut osaava ja palvelualtis henkilökunta sekä pitkäjänteinen työ hyvän yrityskulttuurin rakentamisessa. Aion jatkaa palvelukokemuksen kehittämistä yhdessä henkilökuntani kanssa.

Myös henkilökunnan koulutukseen Karjula lupaa panostaa.

– Tavoitteeni on, että minulla työskentelevät myös Suomen tyytyväisimmät työntekijät. Se mahdollistaa parhaimman palvelun tarjoamisen asiakkaillemme tulevaisuudessakin.

Panostusta energiasäästöratkaisuihin

K-Rauta Ähtäri palvelee sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita. Uusi kauppias aikoo tuoda kaupan valikoimaan lisää laadukkaita ajankohtaisia sekä paikallisia tuotteita ja palveluja.

Kahden kaupan yhdistyminen tuo kilpailukykyä.

– Tulemme panostamaan lisää esimerkiksi energiansäästöratkaisuihin: aurinkopaneeleihin, lämpöpumppuihin, lisäeristämiseen sekä tulisijoihin ja takkoihin, Karjula luettelee.

Omiksi suosikkituotteikseen hän valitsee puutuotteet ja maalit. Lisäksi hän pitää erityisen tärkeänä juuri yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa.

– Voimme tarjota heidän palvelujaan ja tuotteitaan asiakkaillemme ja luoda myös sitä kautta hyvinvointia ja työtä paikkakunnalle.

Henrik Karjula toivoo myös aktiivista keskustelua asiakkaiden kanssa.

– Toivotan nykyiset ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan meihin ja antamaan vinkkejä, miten saamme parannettua toimintaamme entisestään.

K-Rauta Ähtäri työllistää kauppiaspariskunnan lisäksi 14 ja K-Rauta Alavus 10 vakituista työntekijää sekä sesonkityöntekijöitä kesäaikaan.

Ähtäri yhdisti kauppiaspariskunnan

Ähtäri on kauppiaspariskunnalle merkityksellinen paikka. Henrik ja Patricia Karjula nimittäin tapasivat ensimmäisen kerran Ähtärin leirintäalueella vuonna 2013.

– Menimme sinne viettämään molemmat juhannusta, jolloin nykyinen vaimoni keräsi kukat tyynyn alle ja toivoi unessa näkevänsä tulevan miehensä. Seuraavana juhannuksena menimme naimisiin. Nyt perheeseemme kuuluu myös Oscar-koira, Karjulat kertovat.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli