Uutiset

Hantsasta kesäksi etätyötila Ähtäriin – "Kaupungin keskustasta sellaista on kyselty"

Etä-Hantsan tiloja testasivat Kerttu Heinämäki (vas.), Tea-Hanna Leino, Marjo Mäkipelto ja Tuomas Collin Ähtärin kaupungilta.
Etä-Hantsan tiloja testasivat Kerttu Heinämäki (vas.), Tea-Hanna Leino, Marjo Mäkipelto ja Tuomas Collin Ähtärin kaupungilta.
  • Viiskunta

Ähtärin keskustassa sijaitseva vapaan sivistystyön tila Hantsa valjastetaan kesäksi etätyötilaksi.

Toukokuusta elokuun loppuun saakka voi Etä-Hantsasta varata edulliseen hintaan työskentelytilaa päiväksi, viikoksi tai pidemmäksi aikaa.

– Meiltä on aika-ajoin tiedusteltu etätyötiloja Ähtärin keskustasta. Etä-Hantsa on vastaus tähän tarpeeseen. Vastaremontoidut tilat sijaitsevat keskeisellä paikalla palveluiden äärellä. Ilmaista parkkitilaa on runsaasti ja Ähtärin keskustan hyvät lounaspaikat kivenheiton päässä. Etä-Hantsassa on jääkaappi, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni, kertoo Ähtärin kaupungin rakennuttaja- ja kiinteistöpäällikkö Tuomas Collin.

Tilat on varustettu ergonomisilla, säädettävillä kalusteilla. Noin 127 neliömetrin tila on jaettavissa erikokoisiin luokkiin. Tarjolla on myös huippuluokan esitystekniikkaa sekä langaton netti.

– Etä-Hantsan varauskalenteri on esillä Ähtärin kaupungin verkkosivuilla. Sieltä löytyvät myös hintatiedot. Kerralla tiloihin mahtuu 15 etätyöläistä. Tilojen etätyökäyttöä pilotoidaan kesän 2022 ajan, kertoo Collin.

Ostolantie 11:n kakkoskerroksessa sijaitseva Hantsa on aiemmin ollut toimistokäytössä. Tila remontoitiin perusteellisesti alkuvuodesta 2022 ja otettiin vapaan sivistystyön käyttöön huhtikuun alussa.

Lakeudenportin kansalaisopisto on Hantsan pääkäyttäjä kesäkauden ulkopuolella.

Myös yhdistykset ja järjestöt voivat varata Hantsasta tiloja kokous- ja luentokäyttöön.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli