Uutiset

Alavuden kaupunginjohtaja kahvittelee kuntalaisten kanssa lokakuussa

Alavuden kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki hyödyntää Facebookia aktiivisesti työssään. Nyt hän kutsuu sitä kautta kuntalaisia kahville kanssaan.
Alavuden kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki hyödyntää Facebookia aktiivisesti työssään. Nyt hän kutsuu sitä kautta kuntalaisia kahville kanssaan.
Kuva: Alavuden kaupunki

Alavuden kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki jalkautuu kaupungille tapaamaan asukkaita ja satunnaisia ohikulkijoitakin.

Heinämäki on tavattavissa lokakuussa joka keskiviikkoiltapäivä kello 15–17 eri puolilla kaupunkia paikallisessa kahvilassa.

– Toivon, että asukkaita ja ohikulkijoita istahtaa seuraksi juttelemaan ajankohtaisista tai heille tärkeistä asioista, kertoo Heinämäki iltapäivien ohjelmasta.

– Idea kahvitteluista tuli ihan vain siitä, että olemme täällä Fasadissa aika erillään kuntalaisista. Keskustan läpi kulkiessa mietin, että jos olisi hetki aikaa istahtaa sinne, niin tapaisi varmaan monta ihmistä. Tästä sitten hiukan pohdinnalla tämä toteutus muotoutui, Heinämäki jatkaa.

– Asiat tulevat varmaan – ja toivottavasti, olemaan laidasta laitaan. Sote-asiat varmasti ajankohtaisen tilanteen takia keskusteluttavat, sekä tietenkin energia-asiat, ja se, mitä kaupunki tekee ukrainalaisten auttamiseksi. Toivon isoja ja pieniä asioita kuulevani!

Ensimmäisen kerran kaupunginjohtajan voi bongata kahvilla 5. lokakuuta Alavuden Asemalla Ravintola Wagnerissa.

12. lokakuuta vuorossa on Alavuden keskustassa sijaitseva Leipomo-Kahvila Nallenpesä.

Tuurissa kahvipaikkana on Tuurin Kyläkaupan Vesa´s Café 19. lokakuuta ja Töysässä kahvila-grilli Töysä Inn 26. lokakuuta.

Kuulumisia kahvilatapaamisista Liisa lupaa kertoa omilla Facebook-sivuillaan. Sivuilleen hän päivittää ajankohtaisia asioita ja kertoo työstään kaupunginjohtajana.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli