Uutiset

Ähtärillä on tarjota hyväkuntoisia vuokra-asuntoja – asuntotoimisto palvelee nyt myös ajanvarauksella

Markus Sulkava ja Tea-Hanna Leino vierailivat Pohjanriihen vuokratalokohteessa lähellä Ähtärin keskustaa.
Markus Sulkava ja Tea-Hanna Leino vierailivat Pohjanriihen vuokratalokohteessa lähellä Ähtärin keskustaa.
  • Viiskunta

Kiinteistö Oy Ähtärin Vuokratalojen ajanvarauskäytäntöihin on kesäkuun alussa tullut uudistuksia.

Jatkossa ajan voi varata asiakaskäynnille viikon jokaiselle päivälle, joko puhelimitse asuntotoimiston palvelunumerosta tai netin kautta.

Ilman ajanvarausta asuntotoimisto palvelee aina tiistaisin.

Nettiajanvaraus tuo joustavuutta

Ähtärin Vuokratalojen vuokra-asuntosihteerinä toukokuussa aloittanut Tea-Hanna Leino toivoo, että asiakkaat käyttäisivät nettiajanvarausta aktiivisesti hyväkseen.

− Asiakkaan kannalta verkon välityksellä tai puhelimitse tapahtuva ajanvaraus tuo ennen kaikkea joustavuutta, kun asioiden käsittelyyn voi varata tarpeeksi aikaa, eikä tule kiireen tuntua. Olemme laajentaneet aukioloaikojamme niin, että etukäteen ajan varaamalla voimme ottaa asiakkaita vastaan viikon jokaisena päivänä.

Ähtärin kaupunkikonserniin kuuluvalla Ähtärin Vuokrataloilla on noin 230 vuokra-asuntoa, joista suurin osa sijaitsee keskustan tuntumassa.

Asunnot ovat pääasiassa yksiöitä, suuria kaksioita sekä kolmioita. Suurimmassa osassa asuntoja on oma sauna. Parhaassa tapauksessa asunnon voi saada jopa samana päivänä.

Ähtärin Vuokratalojen toimitusjohtaja Markus Sulkava kertoo, että Ähtärin Vuokratalojen tarjoamien asuntojen tasoon on viime vuosina panostettu voimakkaasti.

– Asuntoja on remontoitu kymmenittäin, kodinkoneita on uusittu ja piha-alueita laitettu kuntoon. Meillä on nyt tarjota hyväkuntoisia vuokra-asuntoja varsin kilpailukykyiseen hintaan, hän lupaa.

Asuntoja myös ukrainalaisten käyttöön

Sulkavan mukaan Ähtärin Vuokratalot varasi maaliskuussa 15 asuntoa ukrainalaisten pakolaisten käyttöön.

– Ukrainalaisten osalta tilanne muuttuu koko ajan. Tällä hetkellä meillä on 20 asukasta viidessä asunnossa ja uusia asukkaita otetaan sitä mukaa, kun maahanmuuttokoordinaattori ja vastaanottokeskus heitä meille osoittavat, Sulkava kertoo.

Hänen mukaansa yhteistyötä pakolaisten auttamiseksi on tehty alusta asti suunnitelmallisesti yhtiön, Ähtärin kaupungin, seurakunnan ja maahanmuuttokoordinaattorin kanssa.

– Olemme myös erittäin kiitollisia kaikista lahjoituksista, joita yksityiset henkilöt ovat tehneet. Lahjoituksia otetaan edelleen vastaan. Tällä hetkellä etsinnässä on sänkyjä, patjoja, ruuanvalmistusvälineitä sekä keittiön pöytiä tuoleineen.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli