Muut

Satoja työpaikkoja jaossa Fasadissa

Mauri Haapasaari, Ulla Koivisto ja Johanna Olsson kutsuvat kaikki uusista työmahdollisuuksista kiinnostuneet ensi viikolla Fasadiin. KUVA: KAROLIINA SYRJÄ
  • Viiskunta

Alavus Fasadissa järjestetään ensi viikon keskiviikkona 22. helmikuuta pari tuntia kestävä KesäRekry2017 –tilaisuus, johon on tulossa runsas edustus alueen yrityksistä.

Alavuden Kehitys Oy:n, Yrityskehitys Fasadin ja Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston järjestämän tilaisuuden tavoitteena on auttaa työnantajia uuden henkilöstön löytämisessä sekä antaa työtä etsiville näkymiä alueen monipuolisista työmarkkinoista.

Tapahtumaan osallistuu parikymmentä yritystä ja muuta työnantajaa, jotka rekrytoivat satoja uusia työntekijöitä sekä määräaikaisiin sekä vakituisiin työtehtäviin. Messuilla on tarjolla tietoa myös työmahdollisuuksista ulkomailla.

TE-toimiston yritysneuvojan Johanna Olssonin mukaan tilaisuuteen on tulossa edustajia 19 lähialueen yrityksestä sekä muutama muu palvelun ja tiedon tarjoaja.

– On tosi positiivista, että alueen yrittäjät ovat lähdössä näin sankoin joukoin mukaan. Työpaikkoja on tarjolla ihan laidasta laitaan. Työntekijöitä tarvitaan nyt esimerkiksi kaupungin puistopuolelle, lehtimyyntiin, ravintolatyöhön, teolliseen tuotantoon, automyyjiksi, lähihoitajiksi, henkilökohtaisiksi avustajiksi, myyntineuvottelijoiksi ja siivoojiksi, hän kertoo.

Lue lisää aiheesta huomisesta Viiskunta-lehdestä.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli