Muut

Luokasta tuli studio Tuurissa

Petri Anttila asensi mikrofoneja paikoilleen, kun bändikerholaiset opettajansa Paula Männikön johdolla availivat ääniään. KUVA: EEVA-LIISA KULJU
  • Viiskunta

Yhdestä Tuurin koulun luokasta tuli torstaipäivän ajaksi äänitysstudio.

Koulun bändikerholaiset pääsivät soittamaan ja laulamaan levylle Noitalinnan huraa:n Pikkuveli- kappaleen opettajansa Paula Männikön johdolla. Alan töysäläinen ammattilainen Petri Anttila oli tuonut sitä varten luokkaan miksauspöytänsä, johtonsa ja mikrofoninsa.

Vähän jännittynyt mutta innostunut oli tunnelma luokassa, kun Anttila mikrofonejaan asetteli. – Lasten kanssa on kiva tehdä äänitettä. He ovat luonnollisia ja ottavat tilanteen rennommin kuin aikuiset, äänittäjä totesi.

Luokanopettaja Paula Männikkö on Tuurin koululla bändikerhoa pitänyt jo usemman vuoden ajan. Äänitettäkin hän oli lasten kanssa tekemässä jo kolmatta kertaa. Edelliset on tehty kuusi ja kolme vuotta sitten.

Bändikerho kokoontuu kerran viikossa kouluajan ulkopuolella. Sen, kuten monet muutkin kouluilla toimivat harrastuskerhot, mahdollistaa rahoitus, jota kaupunki opetusministeriöltä hakee kerhotoimintaan vuosittain.

Lue lisää bändikerhon äänitteen teosta Viiskunnasta 2.3.

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

Mainos (sisältö jatkuu alla)

Mainos päättyy

    Jaa artikkeli