Vaimea äänestysinto huolestuttaa

Alavuden Keskustanaiset ry piti sääntömääräisen vuosikokouksensa sunnuntaina 5.5. Kolea keväinen sää ei kangistanut väkeä, vaan kokous sai liikkeelle aktiiviset naiset. Sääntömääräisten asioiden lisäksi vilkasta ja antoisaa keskustelua virisi muun muassa edustavaalien tuloksista ja tulevaisuuden näkymistä.

Osallistumme Jyväskylässä 15.–16.6 pidettävään Suomen Keskustanaisten edustajakokoukseen, jossa annamme tukemme Alajärven Sari Palmulle hänen pyrkiessään jatkamaan luottamustyötään Keskustanaisten varapuheenjohtajana.

Suurena huolenaiheena koetaan vaimea äänestysinnokkuus europarlamenttivaaleissa. Monet olivat kiinnostuneita edustakuntavaaliehdokkaista ja aktiivisesti kävivät tapaamassa ehdokkaita. Samanlaista aktiivisuutta ja kiinnostusta ei tunnu löytyvän europarlamenttivaalien ehdokkaita kohtaan, ja kyseessä on kuitenkin ehdottomasti tärkeät vaalit. Meidän tulisi muistaa että suurin osa meitä koskettavista lainsäädännöistä ja määräyksistä tapahtuu nimenomaan europarlamentissa ja sen vuoksi meidän tulee saattaa sinne päätöksiä tekemään asiallisia ja määrätietoisia yhteistyökykyisiä henkilöitä. Me tiedämme, mikä säädös Suomesssa toimii ja mikä ei, sen viestin ja tiedon viemiseen tarvitaan meitä kaikkia.

Meillä on ehdolla innostuneita ja aktiivisia, tosissaan sinne työtä tekemään meneviä ja jo siellä vaikuttaneita naisehdokkaita, jotka ovat valmiita palvelemaan Suomen etua.

Muistakaa käyttää ääntänne europarlamenttivaaleissa.

Alavuden Keskustanaiset