Kuusiolinna hoitaa hommansa hyvin

Vaikka olen vielä työssäkäyvä keski-ikäinen, olen joutunut viime vuosina käymään läpi useita leikkauksia ja tarvinnut keskussairaalan lisäksi monenlaista palvelua Alavuden terveyskeskuksesta.

Kerta toisensa jälkeen olen huomannut, että terveyskeskus on enemmän ihmisen asialla kuin erikoissairaanhoito: vaikka on ruuhkaa, niin asiat hoidetaan ja varmistetaan, ennakoidaankin. Kuusiolinnassa halutaan palvella hyvin ja se näkyy.

Toki puhelimessa pitää jonottaa ja vuoroaan odottaa, mutta ainakin omalla kohdallani vastaanottoajat ovat olleet aikataulussa – menneiden vuosien tunteja kestäneet odottamiset ovat loppuneet.

Ambulanssiakin olen joutunut tilaamaan ja oppinut siinä samalla luottamaan henkilökunnan arviointikykyyn. En enää automaattisesti toivo kyytiä keskussairaalaan, vaan uskon saavani hyvää hoitoa terveyskeskuksessa, jonne lanssi minut vie.

Toivon siis sote-päätösten varjossakin jaksamista, viisautta ja työhyvinvointia kuusiolinnalaisille ja kiitän teitä nöyrästi ja iloisena tekemästänne työstä.

Tyytyväinen veronmaksaja