Johtajat jättävät myrskyyn joutuneen laivan Ähtärissä

Ihmetyksen, kummastuksen ja kauhistuksen valtaamana luin heinäkuun 2. päivän Ilkasta, että Ähtärin Eläinpuisto Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Savola ja toimitusjohtaja Jonna Pietilä eroavat tehtävistään valtiollisiin velvollisuuksiin ja uusin haasteisiin vedoten.

Maksimietu ja -hyöty näiden tehtävien hoidosta on saavutettu kansanedustajan paikan varmistamisella. Toimitusjohtajakin on saanut runsaasti kiitosta vuoden 2018 kävijämääristä ja tuloksesta.

Nyt on uusi matkailukesä kiihkeimmillään. Mihin turistit tänä vuonna suuntaavat autonsa ja rahansa? Nyt jos koskaan johtajuutta tarvittaisiin eläinpuiston talouden sakatessa. Paikkakunnan kansanedustaja olisi voinut näyttää kompetenssinssa matkailuyhtiön hallituksen puheenjohtajana tukien henkilöstöä. Mutta ei. Kaikki positiivinen julkisuus pandapöhinän ympäriltä on jo imuroitu ja perhepiiriin kuluvien työpaikat järjesteltyt hankekoordinaattorista liikuntakoordinaattoriksi hoidettu! Annetun tiedotteen sisältämien korulauseiden saattelemana johtajat jättävät myrskyisillä laineilla seilaavan laivan!

Ihmetys, kummastus ja kauhistus ei ota laantuakseen, kun lehdenluku jatkuu. Kansanedustajamme patsastelee mielipidepalstalla liputtaen Antti Kaikkosta keskustan puheenjohtajaksi peräänkuuluttaen puheenjohtajan vahvaa suunnannäyttäjän roolia ja vastuun kantamista.

Kysyn, näillä tempuillako paikallinen kansanedustaja näyttää suuntaa, tukee aluepolitiikkaa ja yrittäjyyttä täällä Ähtärissä. Puolustusministeriksi sinun kompetenssisi ei taida vielä riittää.

Kessu

Lisää aiheesta