Härskiä toimintaa

EU:n talouden koko 14 000 miljardia euroa ja 750 miljardin koronavirustuki ovat pelkkää hämäystä. Kyse on lahjuksesta, että Italia pysyisi eurossa. EU-rahastoa tukeva poliitikko ajaa liittovaltiota.

Italia, eivätkä muutkaan maat, halua lainata EU:n vakausmekanismista, koska mafiat eivät pääse silloin väliin kähmimään.

Miljardien (1 mrd = 1000 000 000 euroa) kippaus Etelä-Eurooppaan tupataan Suomen valtion budjetteihin, joka on yhtä kuin EU:n budjettivalta.

Koronasta on tekaistu ”syy” tuhansien miljoonien mättämiselle Etelä-Eurooppaan, koska Saksan ja Ranskan pankit ovat huonossa tilassa.

Pääministerin edesvastuuttomat lupaukset vastuiksi pelkästään tässä tekaistussa koronapaketissa tekee jokaista alavutelaista kohden vähintään 600 euroa, vaikka Suomi saisi puolet takaisin unioniin työntämästään tuhansien miljoonien koronapaketista.

Nuo tuhannet miljoonat ovat poissa muun muassa kotimaiselta kysynnältä, terveyden- ja vanhustenhoidosta, työttömyyden vähentämisestä ja koulutuksesta.

Ei ihme, että pian koronapaketin julkistamisen jälkeen ryhdyttiin puhumaan, että satoja kouluja pitää lopettaa Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla!

Martti O. Ilkka