Alavuden investoinneista

Kaupungintalon purkupäätös käynnisti sellaisen investointitarpeen, että aivan hirvittää. On Alavus-taloa, sotekeskusta, kulttuuritaloa jne. Kuulostaa siltä, että kaikki vanha pitää hajottaa ja purkaa muutaman viranhaltijan kyseenalaisen oireilun takia. Ymmärrän sen, ettei kenenkään terveydellä pidä leikkiä, mutta vaihtoehtoja on, kun olisi vain tahtoa niiden selvittämiseksi.

Onhan tälläkin hetkellä kaikille virkailijoille löydetty hyvät toimitilat. Purkamista odottavan kaupungintalon pihassa näyttää jatkuvasti olevan enemmän autoja kuin aikanaan talon ollessa toiminnassa. Kuinkahan paljon kustannuksia kertyy ennen kuin ensimmäistäkään tiiltä on purettu talon seinästä ja mille momentille nämä kustannukset kirjataan?

Urheiluseurat ovat esittäneet Kunto-Lutran liikuntahallin laajentamista. Tämän investoinnin takana minäkin olen, sillä liikunta edesauttaa myös ennaltaehkäisevästi ihmisten terveyttä.

Kunhan kaupungin investointisuunnitelmat on muutettu euroiksi, nähdään mihin suuntaan kaupungin talous on kehittymässä. Harkintaa tarvitaan.

Yrjö Paukkunen