Yhteistyöllä eteenpäin

Viime päivät ovat olleet toimituksessa haastavaa aikaa, kun edellispäivänä julkaistu tieto on ollut seuraavana päivänä jo auttamatta vanhaa. Vielä viime viikon lopulla kalenterissa oli joitain merkintöjä, tällä viikolla ne on saanut yksi toisensa jälkeen pyyhkiä pois.

Koronapandemia on saanut aikaan sen, että samaan aikaan toimitukseen tulvineen tiedon määrä on ollut valtava ja siitä joukosta pitäisi suodattaa julki ne asiat, jotka ovat juuri teille paikallisille ihmisille tärkeitä ja oleellisia.

Oman pikantin lisämausteen tekemiseen tuo se, että juttukeikoilla käyntiä on rajoitettu.

Me toimittajat emme voi nyt tavata ihmisiä kasvokkain, vaan haastattelut on pääasiassa hoidettava etänä, joko sähköisesti tai puhelimitse.

Urheilu-uutisia tästä lehdestä on siis turha hakea, samoin on laita tapahtumakalenterin kanssa. Käytännössä kaikki alueen tapahtumat on peruttu tai siirretty tuonnemmaksi.

Nyt tarvitsemmekin toimituksessa teidän apuanne, rakkaat lukijat. Jos mielessänne on juttuaihe, jonka haluaisitte meidän toteuttavan, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä joko sähköisesti tai puhelimella.

Voitte myös lähettää omia juttujanne ja kirjoituksianne toimituksen käyttöön. Yhteystiedot löytyvät muun muassa tämän sivun yläreunasta.

Pyrimme jatkossakin tarjoamaan teille mahdollisimman laadukasta ja ajankohtaista sisältöä. Viiskunta ilmestyy myös ensi viikolla, se on selvä.

Yhteistyötä tekemällä me varmasti selviämme tästäkin koettelemuksesta!