Kotoilu on nyt in

Tilastokeskuksen kuluttajien luottamusindikaattorin mukaan kuluttajilla oli helmikuussa asunnon ostosuunnitelmia enemmän kuin koskaan aiemmin mittaushistoriassa. Moni harkitsi myös kotinsa peruskorjaamista seuraavan vuoden aikana.

Kotoilu on nyt in, kuten otsikossakin todetaan. Omat nurkat ovat alkaneet kiinnostaa entistä enemmän varmaankin siksi, että korona on meidät koteihimme ajanut.

Normaalitilanteessa matkustamiseen ja muuhun huvitteluun käytetyt rahat halutaan sijoittaa järkevästi ja silloin on luontevaa sijoittaa ne omaan asumisviihtyvyyteen.

Moni työntekijä on kuluvan vuoden aikana satsannut esimerkiksi työergonomiaan ja toimivaan etätyöpisteeseen.

Viime kesänä myös mökkikauppa nousi ennätyslukemiin ja saman trendin odotetaan jatkuvan tänäkin vuonna.

Paikkojen kunnostaminen ei aina vaadi isoja rahasummia. Remppaa voi tehdä itsekin ja tuunata vanhasta uutta. Tästä löytyy yksi mainio esimerkki tämänkin lehden sivuilta.

Tämän viikon Viiskunnasta löytyy myös koskettava tarina siitä, kuinka uusi koti rakentuu tulipalossa tuhoutuneen kodin paikalle.

Lisäksi lehdestä löytyy ammattitaitoisten toimittajien kasaama teemaliite, jossa eri alojen toimijat esittelevät tarjontaansa.

Käsissäsi on näin ollen muhkea lukupaketti, jonka parissa vierähtää helposti hetki jos toinenkin, vaikka sohvannurkassa hyggeillen.

Toivottavasti se tarjoaa inspiraatiota ja ideoita kaikkien lukijoiden arkeen.