Hurjasti uusia investointeja

Jos joku väittää, ettei meidän seutukunnalla tapahdu mitään, hän on väärässä. Esimerkiksi erilaisia rakennushankkeita on suunnitteilla ja työn alla lukuisia.

Hyvä esimerkki on pääjuttuun nostettu Kuortaneen urheiluopisto. Opistonmäellä vietetään lauantaina uuden palloiluhallin vihkiäisiä, mutta myös seuraavan projektin maansiirtotyöt ovat alkaneet. Uuden telinevoimisteluhallin on tarkoitus valmistua loppuvuodesta. Lisäksi aivan lähiaikoina alkaa remontti, joka sulkee Kuortanehallin ovet kuukaudeksi.

Kuortaneella valmistellaan myös uuden alakoulun rakennushanketta ja lukion laajennusta, ja Alavudella aloitellaan yläkoulun laajennusta ja rakennetaan Tuurin koulua.

Ähtärissäkin on edessä koulun rakentaminen. Maanantaina olevan tiedotustilaisuuden jälkeen tiedetään, pitääkö Otsonkoulun lisäksi rakentaa uutta myös yläkoululle ja lukiolle. Isoja investointeja ovat myös viime vuoden puolella valmistunut uusi liikuntahalli ja parhaillaan rakennettava keilahalli.

Jo mainittujen isojen rakennushankkeiden lisäksi on monia muitakin investointeja niin kunnilla kuin yrityksilläkin.

Keväässä on myös monenlaisia tapahtumia. Perjantaina on esimerkiksi Kuusiokuntien Järjestömarkkinat Alavudella ja Ähtärin seurakunta kutsuu lapsia leikkipäivään Ähtärin kirkkoon. Järjestömarkkinoilla on mukana monia paikallisia yhdistyksiä kertomassa omasta toiminnastaan.

Eikä pidä unohtaa sitä, että äitienpäiväviikonloppuna alkaa Alavudella pesäpallon miesten edustusjoukkueen sarjakausi. Urheilun lisäksi tai sijaan on tarjolla myös mieskuorokonserttia ja kiertääpä alueella eurovaaliehdokkaitakin.